+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Stress Release

Stress Release is onverwacht een zeer populaire behandeling geworden. Deze methode vindt zijn oorsprong in de Kinesiologie. Ik leerde deze techniek tijdens mijn Reflex Inhibitie Therapie opleiding in 2014. Met behulp van spiertesten breng ik in kaart waar stress wordt vastgehouden in relatie tot een bepaalde gebeurtenis in je leven. Een ziekenhuisopname, een tandarts-behandeling, een ongeluk of een scheiding bijvoorbeeld. Is de stress met het testen in kaart gebracht, dan help ik je met het loslaten ervan.

Clienten vergelijken het effect van deze behandeling vaak met EMDR, toch is deze behandeling anders. Het doel is wél hetzelfde; het brein helpen om ingrijpende gebeurtenissen goed te verwerken zodat je je weer kunt ontspannen. Eenvoudig en doeltreffend.

Prakijkfolder

Download hier mijn praktijkfolder 2019 met informatie over tijden, tarieven en bereikbaarheid.

Contact

Klik hier om contact met mij op te nemen.