+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Op dit moment is er wegens een grote toeloop van nieuwe cliënten, een cliënten stop tot 1 juni 2024.. Onderaan deze pagina kunnen cliënten die al eerder zijn geweest een afspraak met mij maken voor een consult (50 minuten). Je ontvangt snel na het maken van de afspraak een bevestiging per email. LET OP: zonder bevestiging via email is het proces niet goed afgerond en is het maken van de afspraak niet gelukt. Soms komt de bevestiging in het SPAM filter trecht. Als dat niet het geval is neem dan contact met mij op.Eventuele annulering kan uitsluitend via whatsapp of email. Annulering is kosteloos tot 48 uur vóór de afspraak. Bij te late annulering wordt het volledige consult in rekening gebracht.

Je kunt voor de komende zes weken een afspraak inplannen. Als er geen beschikbare tijden getoond worden, zit mijn agenda vol. Maar als er annuleringen binnen komen, worden deze tijdstippen meteen weer vrijgegeven. De beschikbare tijden kunnen hier door per dag veranderen.  Wegens vakantie en verbouwing is de praktijk gesloten van 17 juni tot 18 juli 2024.

TIP:  Kom je van ver en wil je een langere afspraak maken? Boek jezelf dan in op twee aaneengesloten tijdvakken. Je staat dan ingepland voor een consult van 1 uur en 40 minuten.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin