+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Afspraak maken

BELANGRIJK! Mijn praktijk gaat verhuizen, tot eind juni 2022 werk ik op twee lokaties. Maak bij medewerker hieronder een keuze tussen Elke Mastwijk praktijk Amsterdam of praktijk Breda

Vanaf maart 2022 verandert het volgende:

  • Nieuwe cliënten kan ik niet meer aannemen in Amsterdam. Zo kan ik bestaande behandeltrajecten  goed afsluiten.
  • In Amsterdam werk ik op maandag en dinsdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
  • In Breda werk ik op woensdagmiddag en donderdag van 11.00 – 17.00 uur. Hier neem ik wel nieuwe cliënten aan en zijn de bestaande cliënten uiteraard ook van harte welkom.
  • Op vrijdag houd ik geen praktijk.
  • De praktijkdagen in Amsterdam bouw ik geleidelijk af, de dagen in Breda breid ik geleidelijk uit.
  • Vanaf 1 april kun je niet meer terecht op de praktijk in de Commelinstraat in Amsterdam Oost. Maar op een tijdelijke locatie op het Java eiland in Amsterdam.

Hieronder kun je een afspraak met mij maken voor een consult. Je ontvangt snel na het maken van de afspraak een bevestiging per email. LET OP: zonder bevestiging via email is het proces niet goed afgerond en is het maken van de afspraak niet gelukt. Probeer dan opnieuw een afspraak te maken.

Eventuele latere annulering kan uitsluitend via whatsapp of email.

TIP: wil je op korte termijn een afspraak maken en is de agenda volgeboekt? Afspraken worden ook geannuleerd en die tijden worden meteen weer vrijgegeven in de agenda. Hou die dus goed in de gaten!

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin