+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Openingstijden

dinsdag: 10:00 en 19:00
woensdag 09:00 en 16:30
donderdag 14:00 en 19
zaterdag, zondag en maandag gesloten

Tarieven

Alexander Techniekles 30 minuten € 39,
Alexander Techniekles 45 minuten € 60,
Alexander Techniekles 60 minuten € 75,

CranioSacraal Therapie 45 minuten € 60,
CranioSacraal Therapie 60 minuten € 75,
CranioSacraal Therapie voor paarden € 90,- (ex reiskosten)
CranioSacraal Therapie voor honden (aan huis, alleen in Amsterdam) € 70,-

Reflex Inhibitie Therapie intake 60 minuten € 120,-
Reflex Inhibitie Therapie vervolg consult € 90,-
Reflex Inhibitie Therapie 90 minuten € 135,-

Skype consult: ter kennismaking, uitgebreid overleg of follow up € 30 per half uur.

Pinbetaling is mogelijk.

 

Openbaar Vervoer

Mijn praktijk is gevestigd in de Lekstraat in Amsterdam vlakbij de Rijnstraat. Om met de bus of de tram bij mij te komen kun je het beste uitstappen bij de halte “Victorieplein” vanaf deze halte is het minder dan vijf minuten lopen naar mijn praktijk.

Kom je met de trein? Dan is het makkelijk om via het  Amstelstation te reizen, met de tram of de bus ben je binnen 10 minuten bij het Victorieplein. Vanaf het Centraal station duurt het ongeveer 20 minuten om bij het Victorieplein te komen.

Met de ingebruikname van de nieuwe Noord/Zuid metrolijn is het openbaar vervoer in Amsterdam ingrijpend gewijzigd. Kijk op de website van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf voor de meest recente informatie en het beste reisadvies. http://www.gvb.nl.

Met de auto

Komende vanuit richting Haarlem en Den Haag (A10) neem je de afslag s109 De Rai. Bij De Rai neem je de eerste rechts, de President Kennedylaan. Dan bij het derde stoplicht links de Rijnstraat in. De Lekstraat is vervolgens de vierde zijstraat links (makkelijk te herkennen aan een autorijschool en een bakker op de hoek).

Komende vanuit het noorden (A2) neem je de afslag s110 richting centrum en je gaat dan de Utrechtse brug over. Vanuit richting Utrecht rijd je dezelfde brug over rechtdoor de Rijnstraat in. De Lekstraat is dan de vierde zijstraat links (te herkennen aan een autorijschool en een bakker op de hoek). De praktijk bevindt zich na ongeveer 300 meter aan je rechterhand op nummer 84.

Adres en postcode voor navigatie: Lekstraat 84, 1079 EV Amsterdam

Parkeren

Overdag voldoende gelegenheid tot (betaald) parkeren voor de deur in de Lekstraat. Vlakbij, om de hoek, is de winkelstraat Rijnstraat waar je maximaal 1 uur kunt parkeren voor 0,10 eurocent. Let op: alleen pinnen. Parkeerautomaten in Amsterdam accepteren geen muntgeld meer.