+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Tarieven (per 1-1-2023)

Alle consulten in de praktijk duren 50 minuten. Na ieder consult wordt de ruimte 10 minuten geventileerd en schoon gemaakt.

Alexander Techniekles 50 minuten € 80,- 

CranioSacraal Therapie 50 minuten € 80,-

CranioSacraal Therapie voor paarden € 97,- (excl. reiskosten)
CranioSacraal Therapie voor honden € 80,-  

Reflex Inhibitie Therapie Intake 50 minuten € 125,-

Reflex Inhibitie Therapie intake + behandeling € 220,-
Reflex Inhibitie Therapie vervolg consult € 97,-
Reflex Inhibitie Therapie 100 minuten € 194,- 

Skype of Zoom consult:
uitgebreid overleg, intake of telefonische follow up € 35 per half uur.

Pinbetaling is mogelijk.

Praktijkadres Breda

Nieuwe Bredase baan 5, 4825 BP Breda

Mijn praktijk is gevestigd op de benedenverdieping van een oude boerderij.

De Nieuwe Bredasebaan is een drukke verkeersweg met aan weerszijden een ventweg. Aan één kant ligt een industrieterrein met grote loodsen aan de andere kant liggen twee paardenboerderijen. Je komt bij de boerderij waar mijn praktijk is gehuistvest, via de ventweg.  
Je wordt door de navigatie naar een stoplicht geleid, waar je de ventweg op kunt draaien. Dit lijkt alsof je een fietspad op draait, maar bestemmingsverkeer mag hier te rijden. De eerste boerderij aan je linkerhand die je tegen komt is een grote paarden pensionstal. Die rijd je voorbij.
Je slaat de volgende inrit over en draait links de derde inrit in. 
Hier staat een bordje Parkeren Praktijk. 

Gelieve niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aan te bellen, de wacht gelegenheid is beperkt. Als je veel te vroeg bent is de dichtsbijzijnde horeca gelegenheid het cafe (met terras) van de  Intratuin aan dezelfde weg op ongeveer 2 km afstand. 

 

Openbaar Vervoer

De boerderij ligt 3,1 kilometer van het Centraal Station in Breda.  Het is 12 minuten fietsen langs één lange, rechte weg. Met een OV-fiets ben je er zo. Lopen kan ook dan doe je er ongeveer 40 minuten over.

Er zijn twee busverbindingen: Arriva bus 123 naar Raamsdonksveer. Arriva bus 117 Klundert via Terheijden. Voor beide bussen geldt: uitstappen halte REGENBEEMDDe bus doet er 6 minuten over, daarna is het nog 400  meter lopen.

Combineer een behandeling met een lunch, diner, overnachting en/of sauna bezoek

Mijn praktijk ligt op 5 minuten rijden van een prachtige sauna: www.spaone.nl. Deze sauna is in 2018 gebouwd en van alle luxe en comfort voorzien. Maak er een relaxdag van: laat je eerst bij mij behandelen en kom daarna dieper tot ontspanning in de sauna.

Op vijf minuten rijden van de praktijk  kun je ook heerlijk lunchen of dineren: bij golfclub Bergvliet www.landgoedbergvliet.nl, of aan het water bij restaurant www.hethoutsemeer.nl

Wil je overnachten? In het centrum van Breda is er een onderwijshotel www.gastvrijderooipannen.nl waar je tegen een schappelijke prijs luxe kunt overnachten. Wil je liever kamperen of een houten huisje huren? Dat kan vlakbij in het dorpje Terheijden bij camping www.munnickenheide.nl. Zoek je rust en bezinning? Dan kun je kunt ook terecht in een klooster in Oosterhout www.sintcatharinadal.nl.