+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Tarieven

 

Alexander Techniekles 30 minuten € 39
Alexander Techniekles 45 minuten € 60
Alexander Techniekles 60 minuten € 75  

CranioSacraal Therapie 45 minuten € 60
CranioSacraal Therapie 60 minuten € 75

CranioSacraal Therapie voor paarden € 90 (excl. reiskosten)

CranioSacraal Therapie voor paarden (30 min)  € 45

CranioSacraal Therapie voor honden aan huis € 75  

Reflex Inhibitie Therapie intake 60 minuten € 120
Reflex Inhibitie Therapie vervolg consult € 90
Reflex Inhibitie Therapie 90 minuten € 135 

Skype consult: ter kennismaking,
uitgebreid overleg of follow up € 30 per half uur.

 

 

 

 

 

Pinbetaling is mogelijk.

 

 

 

Praktijkadres: Commelinstraat 47 sous in Amsterdam Oost.

De Commelinstraat is een zijstraat van de Linneausstraat. De praktijk ligt daar tussen het Tropenmuseum en de Dappermarkt in.  

 Parkeren

In de Commelinstraat vind je meestal wel een parkeerplekje maar op drukke marktdagen niet altijd. Kom je voor het eerst? Stel je navigatie dan in op: Pontanusstraat 24 Amsterdam, hier word je makkelijk heen geleid en er is meestal veel gelegenheid tot parkeren. Vanaf hier loop je in twee minuten naar mijn praktijk. Je loopt de Commelinstraat in, steekt de Dappermarkt over en dan vind je de praktijk aan je rechterhand. Let op: alleen pinnen. Parkeerautomaten in Amsterdam accepteren al jaren geen muntgeld meer.

Openbaar Vervoer

De praktijk ligt op 5 minuten lopen van de tramhaltes: 1e van Swindenstraat en Alexanderplein. (Tram 7, en 19). Halte Dapperstraat is ook een optie. (Tram 3 en tram 1). Het Muiderpoortstation ligt op 7 minuten lopen. Kom je vanaf Amsterdam station centraal neem dan tram 14 uitstappen: halte Alexanderplein. Kijk op de website van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf voor de meest recente informatie en het beste reisadvies. http://www.gvb.nl

Met de auto

Vanaf de ring Amsterdam kun je afslag S113 nemen. Je rijdt dan rechtdoor over de Middenweg die overgaat in de Linneausstraat. Net voor de rotonde van het Tropenmuseum sla je rechtsaf de Commelinstraat in. Kom je vanaf de A1 dan is afslag S114 ook een optie, je rijdt dan via de Zeeburgertunnel naar de Commelinstraat.