+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

Tarieven

Alle consulten in de praktijk duren 50 minuten. Na ieder consult wordt de ruimte 10 minuten geventileerd en schoon gemaakt.

Alexander Techniekles 50 minuten € 75 

CranioSacraal Therapie 50 minuten € 75

CranioSacraal Therapie voor paarden € 90 (excl. reiskosten)
CranioSacraal Therapie voor honden aan huis € 75  

Reflex Inhibitie Therapie Intake 50 minuten € 120

Reflex Inhibitie Therapie intake + behandeling € 210
Reflex Inhibitie Therapie vervolg consult € 90
Reflex Inhibitie Therapie 100 minuten € 180 

Skype of Zoom consult:
uitgebreid overleg, intake of telefonische follow up € 30 per half uur.

Pinbetaling is mogelijk.

Praktijkadres Breda

Nieuwe Bredase baan 5, 4825 BP Breda

Mijn praktijk is gevestigd op de benedenverdieping van een oude boerderij. Deze boerderij ligt naast paarden pensionstal “De Graaf”. Dat kan niet missen, de oprit naast die van de paarden pensionstal is waar je moet zijn. Je komt er via de ventweg van de Nieuwe Bredase Baan, dat lijkt een fietspad maar daar mag je rijden met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Loop vanaf de parkeerplaats voor langs het woonhuis. De ingang van de praktijk is aan het eind links om de hoek, In het OUDSTE GEDEELTE van de boerderij. Op de deur staat; INGANG PRAKTIJK. Je hoeft niet langs de hond het erf op te lopen. 

Gelieve niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aan te bellen, de wacht gelegenheid is beperkt. Als je veel te vroeg bent is de dichtsbijzijnde horeca gelegenheid het cafe (met terras) van de  Intratuin aan dezelfde weg op ongeveer 2 km afstand. 

 

Openbaar Vervoer

De boerderij ligt 3,1 kilometer van het Centraal Station in Breda.  Het is 12 minuten fietsen langs één lange, rechte weg. Met een OV-fiets ben je er zo. Lopen kan ook dan doe je er ongeveer 40 minuten over.

Er zijn twee busverbindingen: Arriva bus 123 naar Raamsdonksveer. Arriva bus 117 Klundert via Terheijden. Voor beide bussen geldt: uitstappen halte REGENBEEMDDe bus doet er 6 minuten over, daarna is het nog 400  meter lopen.

Combineer een behandeling met een lunch, diner, overnachting en/of sauna bezoek

Mijn praktijk ligt op 5 minuten rijden van een prachtige sauna: www.spaone.nl. Deze sauna is in 2018 gebouwd en van alle luxe en comfort voorzien. Maak er een relaxdag van:: laat je eerst bij mij behandelen en kom daarna dieper tot ontspanning in de sauna. 

Op vijf minuten rijden van de praktijk  kun je ook heerlijk lunchen of dineren: bij golfclub Bergvliet www.landgoedbergvliet.nl, of aan het water bij restaurant www.hethoutsemeer.nl 

In het centrum van Breda is er een onderwijshotel www.gastvrijderooipannen.nl waar je
tegen een schappelijke prijs luxe kunt overnachten, lunchen en dineren. Je kunt parkeren
op het terrein van de school. LET OP:  tijdens schoolvakanties en zaterdag en zondagavond
gesloten.