+31 (0)6 5895 8019 emastwijk@planet.nl

(lichaams)bewustzijn, ontspanning en vrijheid van bewegen

Wat ik doe

Mijn werk bestaat uit het ontspannen van mens en dier zodat ze pijnvrij en optimaal kunnen bewegen. De methodes die ik daar voor gebruik zijn Alexander Techniek, CranioSacraal therapie (met stemvorken), Stress Release en Reflex Inhibitie Therapie.

Alle technieken die ik aanbied bevorderen (lichaams) bewustzijn, ontspanning en vrijheid van bewegen. Ik beschik over voldoende anatomische kennis om  jou of je dier te helpen ontspannen, maar ik ben niet opgeleid om een medische diagnose te stellen. Raadpleeg daarom bij klachten ook altijd een arts. Veel voorkomende vragen die mij de afgelopen twintig jaar zijn gesteld heb ik gebundeld in de rubriek vragen. Je vindt in deze rubriek ook informatie over tarieven en vergoeding. Ook in mijn recente podcastserie bespreek ik uitgebreid mijn werkwijze. De podcasts zijn gebundeld per onderwerp. Je kunt eruit pikken wat jouw belangstelling heeft. Je vindt ze op deze site maar ook op Spotify en Apple podcasts.

Als je twijfelt of je bij mij op het juiste adres bent met jouw probleem of klacht, kan ik mij voorstellen dat je eerst uitgebreid telefonisch wilt overleggen voordat je langs komt Je kunt hiervoor bij mij een telefonisch consult inplannen.

Op praktijkdagen met veel consulten, houd ik de aandacht bij mijn cliënten en ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar, maar whatsappberichten en emails worden op werkdagen dezelfde dag beantwoord. Je kunt jezelf inplannen in mijn elektronische agenda via de link op deze site. De beschikbare tijden voor de komende zes weken staan online. De gemiddelde wachttijd is twee tot drie weken. Echter wegens uitzonderlijk veel toeloop van nieuwe cliënten heb ik een cliëntenstop tot na mijn vakantie, half januari 2024. 

Hartelijke groet,
Elke Mastwijk

 

 

 

 

 

 

 

Alexander Techniek

bewust bewegen
ontspannen leven

CranioSacraal Therapie

diepe ontspanning
herstel van trauma

Dieren Cranio

ontspannen dieren
bewegen beter

Over mij

Sinds mijn eerste kennismaking met de Alexander Techniek in 1992 ben ik gegrepen door deze zachte methode die uitnodigt om bewust en met aandacht te bewegen en om dit vooral ook ontspannen te doen.  Hoe je beweegt en of je kunt ontspannen heeft een grote invloed op hoe je je voelt en hoe je overkomt.